Netwerk

ZorgmarktAdvies

www.zorgmarktadvies.nl

 zorgmarkt

ZorgmarktAdvies richt zich op complexe veranderingen. Denk daarbij aan wijzigingen in de ordening van zorgmarkten, de invoering van nieuwe bekostigingssystemen en de versterking van de positie van de cliënt.

Berenschot

www.berenschot.nl

Berenschot is een onafhankelijk organisatieadviesbureau met 500 medewerkers in de Benelux. Al ruim 70 jaar lang verrassen wij onze opdrachtgevers in de publieke en private sector met slimme en nieuwe inzichten. We verwerven ze en maken ze toepasbaar. Dit door innovatie te koppelen aan creativiteit. Steeds opnieuw. Klanten kiezen voor Berenschot omdat onze adviezen hen op een voorsprong zetten.

Opera Consultancy & Implementatie

www.operaconsultancy.com

Opera biedt ondersteuning bij de implementatie van nieuwe strategieën in de zorgbranche. Net als Zorgvuldig Advies denkt en werkt Opera niet in standaardoplossingen, maar gaat men op zoek naar oplossingen die zijn afgestemd op de specifieke situatie.

Goudsteen & Company

www.goudsteencompany.nl

Goudsteen & Company richt zich voor 100% op het ontwikkelen en professionaliseren van de HR functie binnen ùw organisatie. Wij helpen organisaties bij het bouwen aan kwalitatief hoogwaardige HR Strategie, Instrumenten en Professionals.

In onze dienstverlening staan ontwikkeling en uitvoering centraal.

Ontwikkeling – Samen met partners en klanten vormgeven aan vernieuwende inzichten en visie op HR van vandaag en morgen. Op basis hiervan ontwerpen wij maatwerkprogramma’s voor HR Professionals. Deze programma’s richten zich op het vergroten van kwaliteit en effectiviteit van HR en het verwerven van nieuwe kennis, vaardigheden en gedrag.

Uitvoering – In de dagelijkse HR praktijk begeleiden wij HR- en Organisatie-ontwikkeltrajecten, sturen projecten aan of vervullen tijdelijke functies vanaf het niveau van senior HR adviseur

Door deze combinatie zijn we als adviesbureau in staat om visie en praktijk voortdurend met elkaar te verbinden en de stap van papier naar praktijk zo klein mogelijk te maken.

Desiree Meulemans grafisch ontwerp en fotografie

www.desireemeulemans.nl

Peter Brouwers, specialist in projectmatig werken

www.projectoptimalisatie.nl