19-10-2021

Zorgvuldig Advies host Smart Health op de ACT NOW Tech Summit

***

UPDATE: de ACT NOW Tech Summit die gepland stond op 7 december 2021 is – gelet op de Corona situatie – verplaatst naar volgend jaar. We balen maar hebben alle begrip voor het lastige maar terechte besluit. En gaan vol enthousiasme en energie door om volgend jaar een super evenement neer te zetten!

Voor meer informatie en update: volg https://www.linkedin.com/company/act-now-live/

***

Technologie is al lang niet meer weg te denken in zorg en gezondheid. De kansen die digitalisering brengt zijn eindeloos. Maar tegelijkertijd een enorme uitdaging, omdat de zorg zich kenmerkt door behoefte aan empathie, compassie en intermenselijke contacten.

Zorgvuldig Advies organiseert samen met Inkubis de Smart Health track van ACT NOW. Tijdens dit evenement worden onder andere de nieuwste ontwikkelingen gepresenteerd op het gebied van augmented en virtual reality (AR/VR), artificial intelligence (AI) en internet of things (IoT). Technologieën die de zorg van de toekomst mede vorm geven. De ACT NOW Smart Health track biedt ook inspiratie op thema’s als data ethiek en de impact en kansen die eHealth met zich meebrengen. We bieden jou de kans om te zien en te ervaren hoe digitale oplossingen bijdragen aan jouw gezondheid.

Kom op 7 december 2021 naar de Tech Summit in Breda en geniet van toegepaste technologie, creativiteit en ondernemerschap. Verwacht een actieve dag met demo’s, workshops en inspirerende sprekers.

Over ACT NOW TECH SUMMIT
De ACT NOW TECH SUMMIT vindt plaats op 7 december in het evenementencomplex Breepark te Breda. In deze hal van 8.300 m2 laten meer dan 50 partners hun innovatieve producten ervaren met demo’s en hands-on beleving. Naast de track Smart Health zijn er 9 andere thema’s te vinden op het event, enkele voorbeelden van tracks zijn: Cybersecurity, Internet of Things, Datascience, Robotica en Blockchain/Crypto.

Meld je nu aan 
Kom jij ook? Aanmelden kan direct via deze link. Relaties kunnen met korting deelnemen. Wil je hier gebruik van maken, neem dan contact op met Marike Ulehake via marikeulehake@zorgvuldigadvies.nl