01-05-2020

Marike Ulehake start als adviseur/onderzoeker

We zijn ontzettend trots dat Marike juist in deze tijd de groei van ons bedrijf kracht bij zet!

Vanaf 1 mei is het team van Zorgvuldig Advies versterkt met Marike Ulehake!

Marike zal aan de slag gaan als adviseur en onderzoeker. Marike heeft tijdens haar studie Biomedische wetenschappen brede kennis van zowel gezondheid en health technology assessment opgedaan en zich bekwaamd in consultancy- en onderzoeksvaardigheden.

Ze gelooft dat innovaties en zorgontwikkelingen een belangrijke rol kunnen spelen bij het herorganiseren en verbeteren van de zorg. Maar nieuwe innovaties en ontwikkelingen gaan vaak ook gepaard met hoge kosten. Marike vindt het belangrijk om deze ontwikkeling kritisch te blijven te bekijken. Is er daadwerkelijk gezondheidswinst patiënten? Welk probleem of vraagstuk gaat een nieuwe innovatie oplossen? Levert het genoeg gezondheidswinst op tegenover de kosten? Door kritisch naar innovaties te kijken kunnen we ervoor zorgen dat juist de innovaties worden geïmplementeerd die de zorg verbeteren, maar ook betaalbaar houden.

‘Ik vind het een uitdaging om advies te formuleren dat concreet is en gedragen wordt door stakeholders. Zo kunnen betrokkene direct aan de slag met het advies en de zorg een stukje verbeteren’.

We zijn ontzettend trots dat Marike midden in de corona crisis de groei van ons bedrijf kracht bij zet!