Skip to content

07-03-2020

Gezocht: Junior adviseur/onderzoeker

We zoeken iemand die leergierig, energiek, ondernemend en assertief is. Iemand met oog voor detail, een mening over maatschappelijke kwesties, iemand die houdt van onderzoek doen en met de resultaten de zorgsector beter wil maken.

Zorgvuldig Advies brengt beweging in de zorg.

Zorgvuldig Advies is een gedreven adviesbureau voor de zorg. Wij helpen organisaties in de zorg de juiste strategische koers te bepalen en zichtbaar resultaat te behalen. Dat doen we met analyse, onderzoek, strategisch advies en training.

We geloven in samenwerking en synergie van kennis. We kennen de tegenstellingen in de zorg, maar kunnen er niet mee leven dat tegenstellingen tot impasses leiden. Wij geloven altijd in een gezamenlijk belang. Zo brengen wij de zorg in beweging.

  • We maken de transgenderzorg toegankelijk als Kwartiermaker Transgenderzorg.
  • We coachen bestuurders van verpleeghuizen om betere, liefdevolle zorg te bieden.
  • We onderzoeken hoe mensen met schulden in de zorgverzekering het beste geholpen zijn.

We werken vaak samen met onze ervaren associés, met onderzoeksinstituten of bedrijven met aanvullende deskundigheid. Zo zijn we concurrerend en blijven we leren van anderen. En zo groeit Zorgvuldig Advies. Voor die groei zoeken we een junior adviseur met grote ambities, de wil om te leren en ideeën over hoe de zorg beter kan.

We zoeken iemand die leergierig, energiek, ondernemend en assertief is. Iemand met oog voor detail en interesse in- en een mening over maatschappelijke kwesties. Iemand die houdt van onderzoek doen en met de resultaten de zorgsector beter wil maken.

We zoeken iemand die ons helpt bij het opzetten van projecten, het opmaken van rapporten en presentaties, het analyseren van databestanden en het organiseren van interviews en focusgroepen. Iemand die kan ordenen, analyseren, hoofdzaken van bijzaken kan onderscheiden en de resultaten kan visualiseren en beschrijven.

Bij gelijke geschiktheid hebben we voorkeur voor een vrouw.

 

Wij bieden:

  • Een leerzame en zeer veelzijdige werkomgeving.
  • Een uitstekend salaris, groeikansen en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.
  • We bieden veel kansen en handreikingen om te leren en je eigen profiel te ontwikkelen.
  • We geven veel flexibiliteit bij de inrichting van je werk en ruimte voor eigen initiatief.

Heb jij enkele jaren werkervaring en een studie afgerond zoals bijvoorbeeld economie, econometrie, rechten, gezondheidswetenschappen, bestuurskunde, medische biologie, geneeskunde of een andere interessante studie?

Heb je aantoonbare affiniteit met het zorgstelsel en zin om bij te dragen aan betere zorg? Wil je een veelzijdige adviseur worden?

Solliciteer bij Zorgvuldig Advies!

Mail een CV en motivatie naar: michielverkoulen@zorgvuldigadvies.nl of bel 06 4496 2222 als je vragen hebt.