21-11-2019

Maeke Stumpel start bij Zorgvuldig Advies

Door het slim organiseren van zorg en het gebruik van nieuwe technologieën werkt Maeke aan het betaalbaar houden van de zorg.

Recent is Maeke Stumpel gestart als adviseur bij Zorgvuldig Advies! Ze zet zich in voor het vernieuwen en verbeteren van de zorg. Door het slim organiseren van zorg en het gebruik van nieuwe technologieën werkt Maeke aan het betaalbaar houden van de zorg.

De zorg anders organiseren en financieren, met behulp van innovaties en e-health en in samenwerking met verschillende stakeholders, vind ik een mooie uitdaging.

Maeke is vliegend gestart met een belangrijke rol in een pilot voor nieuwe bekostiging van medisch specialistische zorg, onderdeel van het team Kwartiermaker Transgenderzorg en onderzoeker naar nieuwe weesgeneesmiddelen.

Als gezondheidswetenschapper heeft Maeke een brede blik op en kennis van de gezondheidszorg. Haar analyse kracht in combinatie met haar enthousiasme en haar rol van verbinder maakt dat haar een zeer sterke aanwinst voor het team van Zorgvuldig Advies. Als resultaatgerichte projectleider is zij in staat projecten volgens plan af te ronden en iedereen aan boord te houden. Van harte welkom, Maeke!