Vacature: junior adviseur

Wie wij zoeken

We zoeken iemand die houdt van onderzoek doen, projecten opzetten en met de resultaten de zorgsector beter wil maken. Iemand die leergierig, energiek, zelfstandig, ondernemend en assertief is. Iemand met oog voor detail, interesse in- en een mening over maatschappelijke kwesties.

We zoeken iemand die ons helpt bij het opzetten van projecten, het schrijven van rapporten en het opmaken van presentaties, het analyseren van databestanden en het organiseren van interviews en focusgroepen. Iemand die kan ordenen, analyseren, hoofdzaken van bijzaken kan onderscheiden en de resultaten kan visualiseren en beschrijven in een rapport.

Herken je jezelf in bovenstaande tekst? Heb je geen tot enkele jaren werkervaring en een studie afgerond zoals bijvoorbeeld economie, econometrie, gezondheidswetenschappen, bestuurskunde, medische biologie, geneeskunde, rechten, politicologie of een andere interessante studie? Heb je aantoonbare affiniteit met het zorgstelsel en zin om bij te dragen aan betere zorg? Wil je een veelzijdige adviseur worden?

Mail ons dan je CV en motivatie naar michielverkoulen@zorgvuldigadvies.nl

Wie wij zijn

Zorgvuldig Advies is een gedreven adviesbureau voor de zorg. Wij helpen organisaties in de zorg de juiste strategische koers te bepalen en zichtbaar resultaat te behalen. Dat doen we met analyse, onderzoek, strategisch advies en training.

We geloven in samenwerking en synergie van kennis. We kennen de tegenstellingen in de zorg, maar kunnen er niet mee leven dat die tot impasses leiden. Wij geloven altijd in een gezamenlijk belang. Zo brengen wij de zorg in beweging.

We werken vaak samen met onze ervaren associés, met onderzoeksinstituten, andere adviesbureaus of bedrijven met aanvullende deskundigheid. Zo zijn we concurrerend en blijven we leren van anderen. En zo groeit Zorgvuldig Advies. Voor die groei zoeken we een adviseur met grote ambities, de wil om te leren en ideeën over hoe de zorg beter kan.

Wat wij bieden

  • Een leerzame en zeer veelzijdige werkomgeving.

  • Veel (groei)kansen en handreikingen om te leren en je eigen profiel te ontwikkelen.

  • Veel flexibiliteit bij de inrichting van je werk en ruimte voor eigen initiatief.

  • 8 directe collega’s om mee samen te werken, van te leren en om af en toe een borrel mee te drinken.

  • Goede bonusregeling, NS Business Card, iPhone, MacBook en kantoor centraal in Utrecht.

Weten wat er beweegt in de zorg?
Neem contact met ons op

Piet de Bekker
06 51 20 88 03
Mail versturen

Ed Maagdelijn
06 42 72 71 25
Mail versturen

Michiel Verkoulen
06 44 96 22 22
Mail versturen

Zorgvuldig Advies B.V. - KvK no. 83030123 - BTW no. NL 8626.98.169.B01 - IBAN: NL70 RABO 01475.17.656