profiel foto Turjan Meijer

Turjan Meijer

Turjan is een verbinder met brede kennis en oog voor de behoeften binnen de zorg. Met scherpe vragen en werkervaring om zich in verschillende perspectieven te verplaatsen, weet hij als geen ander mensen te inspireren om gezamenlijk complexe problemen te duiden en aan te gaan.

Ik ben een energieke en sociale persoonlijkheid die er graag op uit gaat om nieuwe ideeën te ontdekken en te verkennen. Met een vleugje humor en een avontuurlijke instelling, geniet ik ervan om nieuwe wegen in te slaan en te experimenteren. Mijn kracht ligt niet alleen in het verbinden van verschillende perspectieven, maar ook in het benoemen van het ongemak of de pijn. Ik geloof dat het nodig is om confrontaties op inhoud aan te gaan, maar altijd in een veilige omgeving waar respect en zorg voor de relatie centraal staan.

Met meer dan 15 jaar werkervaring heb ik in diverse zorggebieden, waaronder de GGZ, als therapeut, manager en beleidsontwikkelaar innovatie gewerkt. Ik heb mij gespecialiseerd in het bevorderen van zeggenschap voor zorgprofessionals en goed werkgeverschap. Ook heb ik ervaring opgedaan aan de Radboud Universiteit in het faciliteren van groepsprocessen om complexe problemen in kaart te brengen. Ik beschik over een brede achtergrond, sterke analytische en strategische vaardigheden, en ervaring met diverse perspectieven.

Gedreven door een diepgaande interesse in goed werkgeverschap en het creëren van een gezonde werkplek in de zorgsector, heb ik me recentelijk ingezet voor diverse boeiende projecten. Ik heb gewerkt aan de landelijke visie op de versterking van zeggenschap onder zorgprofessionals, een rol waarin ik mijn expertise in Group Model Building kon inzetten om complexe problemen in kaart te brengen. Dit sluit naadloos aan bij mijn passie voor het filosoferen, dwarsdenken en brainstormen over de uitdagingen in de zorg. Bij deze projecten stond altijd één vraag centraal: hoe kunnen we zorgen dat mensen écht lekker kunnen werken in de zorg? Ik ben er van overtuigd dat complexe problemen in de zorg geen eenvoudige oplossingen kennen, maar alleen door grondige analyse, samenwerking en actie hanteerbaar worden.

Weten wat er beweegt in de zorg?
Neem contact met ons op

Piet de Bekker
06 51 20 88 03
Mail versturen

Ed Maagdelijn
06 42 72 71 25
Mail versturen

Michiel Verkoulen
06 44 96 22 22
Mail versturen

Zorgvuldig Advies B.V. - KvK no. 83030123 - BTW no. NL 8626.98.169.B01 - IBAN: NL70 RABO 01475.17.656