profiel foto Maeke Stumpel

Maeke Stumpel

Maeke is een ervaren projectleider en adviseur. Zij zet zich graag in voor het innovatief organiseren en bekostigen van (domein- en sectoroverstijgende) zorg.

Ik rond projecten volgens plan af en ben in staat iedereen vol enthousiasme aan boord te houden. Een echte verbinder, enthousiasmerend en analytisch sterk.

Na mijn studie Gezondheidswetenschappen aan Maastricht University heb ik zes enorm leerzame en leuke jaren gehad bij CZ zorgverzekeringen. Hier heb ik een brede kijk op het stelsel gekregen en veel sectoren binnen de zorg leren kennen. Deze inhoudelijke kennis heb ik vervolgens gebruikt in een rol als projectmanager van verschillende innovatieve projecten, zowel binnen de organisatie als in samenwerking met uiteenlopende externe partners. Nadat ik in 2019 terugkwam na een jaar in Australië te hebben gewoond, gewerkt en gereisd, ben ik bij Zorgvuldig Advies begonnen.

Ik zet me graag in voor opdrachten waarbij het gaat om anders organiseren en/of bekostigen van zorg. In sommige gevallen is “anders bekostigen” het uitgangspunt, waarna de zorg ook anders georganiseerd kan worden. Meestal volgt alternatieve bekostiging op nieuwe organisatievormen van zorg. Voor een zorgverzekeraar en ziekenhuis begeleid ik een experiment waarbij de zorg voor patiënten met hartfalen anders bekostigd wordt. Hierdoor voelen artsen meer ruimte om zorg anders, efficienter en patiëntgerichter te organiseren. In een andere opdracht dacht ik mee over innovatieve inkoopcontracten bij een verzekeraar. Voor een integraal zorgconcept waarbij domeinoverstijgend wordt samengewerkt tussen sociaal domein en eerste lijn werk ik samen met Expertisecentrum BUNDLE aan een passend, alternatief bekostigingsmodel

Weten wat er beweegt in de zorg?
Neem contact met ons op

Piet de Bekker
06 51 20 88 03
Mail versturen

Ed Maagdelijn
06 42 72 71 25
Mail versturen

Michiel Verkoulen
06 44 96 22 22
Mail versturen

Zorgvuldig Advies B.V. - KvK no. 83030123 - BTW no. NL 8626.98.169.B01 - IBAN: NL70 RABO 01475.17.656