profiel foto Piet de Bekker

Piet de Bekker

Piet is partner en medeoprichter van Zorgvuldig Advies en werkt als adviseur aan de zorg. Daarnaast doet hij onderzoek aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. Piet is een analytisch sterke econoom met hart voor de zorg. Piet dringt tot de kern van een vraagstuk door en is wars van ongefundeerde aannames.

Ik breng energie, analytisch denkvermogen, strategisch inzicht, een onafhankelijke opstelling en een scherpe pen. Ik combineer brede kennis over en interesse in gezondheid en zorg met een goed begrip van politiek-bestuurlijke processen.

Ik ben als algemeen econoom afgestudeerd in Tilburg en houd mij sinds 1998 bezig met diverse vraagstukken binnen de gezondheidszorg. Eerder was ik bij organisatieadviesbureau Berenschot werkzaam als managing consultant gezondheidszorg, daarvoor werkte ik ruim tien jaar bij het Ministerie van VWS.

Uit het combineren van inzichten uit onderzoek (wetenschap), praktijk, beleid en ondernemerschap komen vaak verrassende oplossingen in beeld. Passie, empathisch vermogen, waarde en waarden drijven mij als mens, als werkgever en als adviseur. 

Weten wat er beweegt in de zorg?
Neem contact met ons op

Piet de Bekker
06 51 20 88 03
Mail versturen

Ed Maagdelijn
06 42 72 71 25
Mail versturen

Michiel Verkoulen
06 44 96 22 22
Mail versturen

Zorgvuldig Advies B.V. - KvK no. 83030123 - BTW no. NL 8626.98.169.B01 - IBAN: NL70 RABO 01475.17.656