profiel foto Ed Maagdelijn

Ed Maagdelijn

Duurzame verandering in de zorg zit niet alleen in systemen en processen. Menselijk gedrag maakt iets succesvol of niet. In het veranderende zorglandschap ondersteunt Ed organisaties en vooral mensen in organisaties bij succesvol veranderen.

De boel in beweging krijgen, zorgen dat het werkt, help ons te leren veranderen. Dit soort vragen komen vaak mijn kant op. 

De sleutel tot succes van elke organisatie(verandering) ligt tussen de structuren en processen enerzijds, en de mensen die daarin werken anderzijds. In mijn werk combineer ik deze twee facetten altijd bij de manier waarop ik een vraagstuk aanvlieg. Ik begrijp wat het betekent om deel uit te maken van verandering in een dynamische zorgomgeving. 

Wanneer complexe verandervraagstukken binnen de zorg op de agenda staan, kom ik graag in beeld. Daarbij combineer ik het strategisch denken en uitdagen met een pragmatische resultaatgerichte aanpak die aansluit bij de behoeften en doelen van mijn opdrachtgevers.

Voordat ik zo’n 25 jaar geleden in de zorg begon, rondde ik mijn rechtenstudie af. Ik werkte voor een zorgverzekeraar, het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport, de Nederlandse Zorgautoriteit en voor de adviesbureaus BMC en Hay Group. Ik ben oprichter en partner bij Zorgvuldig Advies.

Mijn brede werkervaring strekt zich uit van beleid tot uitvoering, met een speciale interesse en veel ervaring in de langdurige zorg. Ik help opdrachtgevers zoals de overheid, bestuursorganen, toezichthouders en zorgorganisaties als adviseur, kwartiermaker of sparringpartner. Ik ben betrokken bij grote vraagstukken die verband houden met het veranderende zorglandschap. Ik lever daarmee een bijdrage aan duurzaam en toekomstgericht organiseren, het bevorderen van samenwerking (over domeinen heen) en het verbeteren van de kwaliteit van zorg en dienstverlening.

Weten wat er beweegt in de zorg?
Neem contact met ons op

Piet de Bekker
06 51 20 88 03
Mail versturen

Ed Maagdelijn
06 42 72 71 25
Mail versturen

Michiel Verkoulen
06 44 96 22 22
Mail versturen

Zorgvuldig Advies B.V. - KvK no. 83030123 - BTW no. NL 8626.98.169.B01 - IBAN: NL70 RABO 01475.17.656