Wat staat er deze verkiezingen op het spel in de zorg?

Check de online leergang ‘Zorgstelsel in Perspectief’ van Elevate Health en Zorgvuldig Advies voor artsen en andere zorgprofessionals

Veel zorgprofessionals willen beter begrijpen hoe politieke besluiten over de zorg en het zorgstelsel tot stand komen. Elevate Health en Zorgvuldig Advies hebben samen de online leergang ‘Zorgstelsel in Perspectief‘ ontwikkeld voor huisartsen, verpleegkundigen, medisch specialisten en paramedici die beter willen begrijpen hoe het zorgstelsel werkt en vooral wáárom het zo werkt.

In slechts één à twee uur leer je meer over de politieke actualiteiten, over hoe in ‘Den Haag’ naar zorg wordt gekeken, wat er in de verkiezingsprogramma’s staat over zorg en wat we kunnen verwachten in aanloop naar de verkiezingen en daarna.

De leergang wordt nog vervolgt met modules over de belangrijkste instituties, wetten & spelers in de zorg, en de laatste trends & ontwikkelingen. Deze reeks is gericht op artsen (in opleiding), huisartsen, paramedici, verpleegkundigen en iedereen met een interesse in de politiek en het zorgbeleid.

De modules zijn zowel los als in een bundel te volgen (later verkrijgbaar). Leer online van Nederlandse experts in 1 – 2 uur per module, op je eigen tempo, waar en wanneer jij maar wilt.

De eerste module Politieke actualiteiten is door ABAN geaccrediteerd (1,5 punten) voor algemene scholing cluster 1, 2 en 3 (ID: 423654). Additionele accreditatie bij V&V is momenteel in aanvraag.

Schrijf je hier in: elevatehealth.eu/courses/zorgstelsel-in-perspectief

Weten wat er beweegt in de zorg?
Neem contact met ons op

Piet de Bekker
06 51 20 88 03
Mail versturen

Ed Maagdelijn
06 42 72 71 25
Mail versturen

Michiel Verkoulen
06 44 96 22 22
Mail versturen

Zorgvuldig Advies B.V. - KvK no. 83030123 - BTW no. NL 8626.98.169.B01 - IBAN: NL70 RABO 01475.17.656