Marike Ulehake start als adviseur/onderzoeker

We zijn ontzettend trots dat Marike juist in deze tijd de groei van ons bedrijf kracht bij zet!

Vanaf 1 mei is het team van Zorgvuldig Advies versterkt met Marike Ulehake!

Marike zal aan de slag gaan als adviseur en onderzoeker. Marike heeft tijdens haar studie Biomedische wetenschappen brede kennis van zowel gezondheid en health technology assessment opgedaan en zich bekwaamd in consultancy- en onderzoeksvaardigheden.

Ze gelooft dat innovaties en zorgontwikkelingen een belangrijke rol kunnen spelen bij het herorganiseren en verbeteren van de zorg. Maar nieuwe innovaties en ontwikkelingen gaan vaak ook gepaard met hoge kosten. Marike vindt het belangrijk om deze ontwikkeling kritisch te blijven te bekijken. Is er daadwerkelijk gezondheidswinst patiënten? Welk probleem of vraagstuk gaat een nieuwe innovatie oplossen? Levert het genoeg gezondheidswinst op tegenover de kosten? Door kritisch naar innovaties te kijken kunnen we ervoor zorgen dat juist de innovaties worden geïmplementeerd die de zorg verbeteren, maar ook betaalbaar houden.

‘Ik vind het een uitdaging om advies te formuleren dat concreet is en gedragen wordt door stakeholders. Zo kunnen betrokkene direct aan de slag met het advies en de zorg een stukje verbeteren’.

We zijn ontzettend trots dat Marike midden in de corona crisis de groei van ons bedrijf kracht bij zet!

Weten wat er beweegt in de zorg?
Neem contact met ons op

Piet de Bekker
06 51 20 88 03
Mail versturen

Ed Maagdelijn
06 42 72 71 25
Mail versturen

Michiel Verkoulen
06 44 96 22 22
Mail versturen

Zorgvuldig Advies B.V. - KvK no. 83030123 - BTW no. NL 8626.98.169.B01 - IBAN: NL70 RABO 01475.17.656