Nieuw gezicht voor Zorgvuldig Advies

nieuwe medewerker en website

We zijn verheugd te melden dat David Grim Zorgvuldig Advies is komen versterken. David is onze eerste medewerker en zal direct meedraaien in projecten voor het Zorginstituut Nederland (richtlijnen analyse osteoporose) en de zorgverzekeraars (Kwartiermaker Transgenderzorg).

David werkte tot voor kort bij een bedrijf dat de het zorgpad voor patiënten digitaliseert, daarvoor was hij werkzaam als adviseur bij het Radboudumc. Hij zal zich met name ook gaan verdiepen in het raakvlak van (publieke) gezondheid en (het) zorg(-stelsel).

Daarnaast hebben we de verbintenis met onze associés bekrachtigd. We werken met hen samen in projecten waar specifieke kennis en ervaring in de zorg gewenst is. We zijn er trots op een dergelijk diepgaand en veelzijdig associénetwerk te hebben opgebouwd.

Tenslotte heeft u gemerkt dat we vanaf vandaag een geheel vernieuwde website en huisstijl hebben. De stijl die we met bureau Maan hebben ontwikkeld is beeldend, eigentijds en past bij onze missie en cultuur; we voelen grote betrokkenheid bij het verbeteren van de zorg en leggen ons niet neer bij impasses. Surf vooral even rond, we hopen dat u al net zo enthousiast wordt als wij zijn!

Weten wat er beweegt in de zorg?
Neem contact met ons op

Piet de Bekker
06 51 20 88 03
Mail versturen

Ed Maagdelijn
06 42 72 71 25
Mail versturen

Michiel Verkoulen
06 44 96 22 22
Mail versturen

Zorgvuldig Advies B.V. - KvK no. 83030123 - BTW no. NL 8626.98.169.B01 - IBAN: NL70 RABO 01475.17.656