Seminar: De Zorg in 2016 – wat kunnen we voor nieuws verwachten?

rendsetters uit de zorg aan het woord

Dit jaar bestaat Zorgvuldig Advies vijf jaar. Om dat te vieren organiseren wij op donderdag 26 november 2015het seminar:

De Zorg in 2016 – wat kunnen we voor nieuws verwachten?

Wij nodigen u van harte uit om van 15.00 tot 17.00 uur met ons mee te luisteren naar de voorspellingen voor 2016 van trendsetters in de zorg. Het seminar is informatief en opiniërend van aard. Tijdens en vooral na afloop van het seminar is er volop gelegenheid voor debat. Aansluitend aan het seminar, vanaf 17.00 uur, organiseren wij een informele netwerkborrel.

Keynote sprekers, waaronder Lea Bouwmeester, Marcel Canoy, Sander de Hosson, Paulus Lips en Bart Broers nemen u onder leiding van Michiel Verkoulen mee naar de uitdagingen en kansen voor het jaar 2016.

Lea Bouwmeester

Lea Bouwmeester is sinds 2006 lid van de Tweede Kamerfractie van de PvdA en woordvoerder zorg. Zij houdt zich als Kamerlid bezig met het zorgstelsel (financiering, kwaliteit en toezicht) en de geestelijke gezondheidszorg.

Marcel Canoy

De triple A-econoom Marcel Canoy, Distinguished lecturer Erasmus School of Accounting & Assurance en columnist bij het Financiële Dagblad zet op kritisch beschouwende wijze de trend bij ontwikkelingen in de zorg.

Sander de Hosson

Sander de Hosson is longarts in het Wilhelmina ziekenhuis in Assen. Zijn aandachtsgebieden zijn met name longkanker en palliatieve zorg. Hij schrijft regelmatig blogs op zijn eigen weblog en op Artsennet die met name gaan over palliatieve zorg en longziekten.

Paulus Lips

Paulus Lips (1975) studeerde geneeskunde en filosofie. Hij deed onderzoek naar de samenwerking tussen wetenschap, politiek en publiek, en schreef artikelen voor diverse bladen (NRC, Medisch Contact en Vrij Nederland). Sinds begin 2013 heeft hij een eigen praktijk in Amsterdam en vervult binnen het LHV-bestuur de functie van secretaris.

Bart Broers

Bart Broers leidt sinds augustus als programmadirecteur de ‘Taskforce Zorg’ binnen de Autoriteit Consument & Markt, waarin de huidige en voorziene nieuwe markttoezichttaken van de ACM in de zorgsector bijeen worden gebracht. Bart promoveerde in de natuurkunde, voltooide een MBA en werkte eerder o.a. bij de NMa en meest recent bij de VU en het VUmc.

Genodigden zijn beleidsmakers en -bepalers, bestuurders, directie en managers werkzaam in gezondheid, zorg en welzijn.

Waar:Grand Hotel Karel V, Geertebolwerk 1, 3511 XA Utrecht

Wanneer:26 november 2015

Tijd:15:00-18:30 uur

Deelname:gratis

Een routebeschrijving naar Grand Hotel Karel V is hierte vinden.

U kunt zich hier aanmelden voor het seminar.

Weten wat er beweegt in de zorg?
Neem contact met ons op

Piet de Bekker
06 51 20 88 03
Mail versturen

Ed Maagdelijn
06 42 72 71 25
Mail versturen

Michiel Verkoulen
06 44 96 22 22
Mail versturen

Zorgvuldig Advies B.V. - KvK no. 83030123 - BTW no. NL 8626.98.169.B01 - IBAN: NL70 RABO 01475.17.656